Försäljning Villa, Castara, Tobago, Trinidad and Tobago, Miss Mills Road, Englishman's Bay, Tobago

Försäljning - Cod. 28216

  • Typ: Villa
  • Område: 195.1 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Sunset Valley Estate är en av de mest natursköna egenskaper i Västindien. Villan är uppe längs en ås med utsikt över pittoreska engelsmannens Bay, omgiven av två tunnland av anlagda trädgårdar och fruktträdgårdar. Utsikten är helt enkelt oförglömliga ... det kristallklara Västindien i fronten och den lummiga, djupa greener av regnskogen i baksätet.

Sunset Valley består av ungefär 2100 kvm. Ft. Av inre utrymme och ytterligare 800 kvm. Ft. Av veranda för friluftsliv. De viktigaste Villan har fyra sovrum. Två av sovrummen har både dubbel och enkelsängar (med eget bad). Det tredje sovrummet har två tvillingar och det fjärde sovrummet (för närvarande används som en pool / förråd) har en trevlig medelstora loft. Villan har en öppen planlösning, fullt utrustat kök och ett rymligt stort rum med satellit-TV. Alla rum öppet på den stora wrap-around veranda och dess hisnande vyer. En stor uteplats med vackra växter och blommor omger poolen. Det finns många stolar, lounger och hängmattor, samt en utomhusdusch för din bekvämlighet.

Gården omfattar även två separata lägenheter. One, piga kvarter, ligger direkt nedanför villan. Den består av ca. 400 kvm. Ft. Den oberoende Gatehouse är ca 600 kvm. Ft. Båda dessa enheter har kök vardagsrum och sovrum.

Sunset Valley är perfekt. Tre av Tobago bästa stränder finns inom tio minuter från gården. De bästa av dessa, engelsmannens Bay, är bara ner för backen. CondeNast resemagasinet nyligen namngav engelsmannens Bay som en av världens bästa stränder. Englishman Bay är verkligen vykort perfekt .... uncrowded, oförstörda, och onekligen vacker. Engelsmannens Bay erbjuder också ett fint urval av koraller och fiskar för snorkling. Castara och Parlatuvier erbjuder också utmärkt bad och är mycket nära.

Några av Tobago bästa fågelskådning och vandring kan hittas i Sunset Valley närområdet. Landskapet är underbart och djurlivet i och runt gården är anmärkningsvärt. Andra aktiviteter, såsom golf, segling, dykning eller sportfiske är en rimlig enhet bort.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


Ad postat av Private
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB